Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Administrator
39 i pol, Ojciec Mateusz ze wzgledu ze to w mojej miejscowosci jest krecony (nie wszystko, kosciol, plebania jest pod Warszawa a wszystko w pomieszczeniach jest w studiu w Warszawie wiec nie szukajcie tego drewnianego kosciola jak 90% ludzi) i czasem Oficera (wszystkie 3 sezony), ostatnio skonczylem 13 posterunek ogladac wszystkie odcinki, kiedys Fale zbrodni ale narazie najczesciej 2 pierwsze...
Mam kilka ulubionych seriali: Na wspólnej, 39ipół, Naznaczony, Ostry dyżur, Pierwsza miłość, Brzydula
Administrator
a zapomnialem dodac, oczywiscie 39 i pol oraz Mateusza sciagam przedpremierowe odcinki wiec wiem juz co bedzie w najnowszych odcinkach ktore dopiero beda wyemitowane...
Administrator
nie mowilas nic o House ostatni mi? wiesz co?
Administrator
ale nic o tym mi nie mowisz a zawsze mowilas i prosilas o sciaganie calych sezonow... moze i tez sie skusze ale od pierwszego sezonu...
Też uwielbiam Doktora Housa ale oprócz tego to chyba żaden serial mi do gustu nie przypada. właściwie to poza wiadomościami i Housem to nic w telewizji nie ogladam