Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Administrator
macie moze jakies zdjecia ktorymi chcielibyscie sie pochwalic?
Mona Lisa
Luwr
Sacre - Coer
cdn bo mi sie nie chca wyslac zdjecia zeby wrzucic wrrrrrrr
Administrator
Notre dame
Notre dame
Moulin rouge
Wieża eiffla
Wieża eiffla - od dolu
Luwr - od srodka
i to chyba narazie tyle
Administrator
tak od tylu, robi lepsze wrazenie niz z przodu, i nawet fontanna sie tam zalapala...
Administrator
a tak a propos Mony Lisy, jakbyscie uslyszeli w radio ze zniknela z Luwru to znaczy ze u mnie na scianie wisi obok Rysia... zartuje oczywiscie, w Luwrze kupilem zdjecie obrazu...
Administrator
tego ostatniego nie mam skad to jest? bo tamto wyzej to Zakopane... a i tego drugiego Diany tez nie posiadam zdjecia...
Administrator
diane mam to i w kuchni jak lezy i nogi chyba mamy... a to zdjecie moze poszukam moze mam w folderze z niebem (sprawdzone mam w tamtym folderze dobrze mowie, nie zauwazylem, znaczy nie pamietalem)
Administrator
mam chyba tylko ze 3 Forresta jak byl maly i Kiary a kotow chyba nie mam, znaczy kota... tylko to zdjecie co raz robilas z nim chyba pamietasz...
Administrator
a czy to zdjecie tego kotka na tle zachodu slonca to jest najbardziej rozmowny kot na swiecie Brajaś?
a przy okazji gitara moich marzen pare miesiecy temu byla w moich lapach (moze nie dokladnie ten model bo to Gibson Les Paul Studio a nie Standard ani Deluxe a tym bardziej Custom ale zawsze cos), zreszta model Les Paul nie peirwszy, nie ostatni raz, roznych firm w lapach trzymalem, ale pewnie Gibson ostatni (no chyba ze gdzies w innym sklepie albo u mnie w muzyku bedzie znow to nie omieszkam), moje marzenie, Gibson Les Paul Custom lub Standard, oraz Ken Lawrence Explorer no ale to niestety drogie zabawki sa...