Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Administrator
nie jestem przekonany co do robienia tatuazy idoli itd... jakos nie bardzo... tez myslalem nad malym ale mi przeszlo... w rodzinie pare osob ma tatuaze ale mnie juz tak nie ciagnie, jakos widok nakluwanego ciala mnie nie przekonuje niestety...
Same tatuaże mi nie przeszkadzają, jestem w stanie sobie nawet jakiś zrobić. Jedyne co mnie chyba przeraża to świadomość, że zostanie to do końca życia
Administrator
a ja sie zapytam odnosnie kolczykowania? gdzie byscie ewentualnie zrobili? gdzie akceptujecie? ja akceptuje jedynie w uszach, nie wiecej niz 3 kolczyki bo potem juz wyglada paskudnie, wargi, brody, jezyki, brwi, pepki, wysoko uszy czy miejsca intymne mnie raczej odrzucaja...
a propos tatuazu taki kiedys dostalem na maila, znaczy zdjecie...
Jeśli chodzi o kolczyki to sama mam po kilka w uszach sama sobie przebiłam uszy, a kolczyki mam przeróżne
myślałam żeby zrobić w brwi albo w nosie, ale przeszło mi na szczęście ^^
Linka, ja sobie raz sama przebiłam. W sumie mam 4 kolczyki w uszach. Z tym jednym się męczyłam jak nie wiem, ale w końcu się udało.
Kaczka6661 napisał:
ja akceptuje jedynie w uszach, nie wiecej niz 3 kolczyki bo potem juz wyglada paskudnie
uff, załapałam się jeszcze z tymi 3 kolczykami
Administrator
wiecej Ci i tak nie dam zrobic kolczykow, 3 to jest sporo, na szczescie male masz te kolczyki i tak nei rzucaja sie w oczy...
Administrator
uszy uszami ale wiedz ze zawsze moge znalezc sobie taka co ma mniej...