Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Skoro dział "wszystko i o wszystkim" to coś z tej beczki. Znajdzie się tu jakiś miłośnik zwierząt? Opowiecie coś o swoich podopiecznych, jeśli takich macie?
Ja mam 2 psiaki i kota. Co prawda nie rasowe, ale bardzo miłe. Szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie mojego dalszego życia bez zwierząt i będę zawsze kombinować, żeby mieć jakiegoś w domu.
Administrator
to psinka w domu... wczesniej byly chomiki, rybki, zolwie, papuzka falista (oswojona, siadala na rece) no i psinka... jakos zawsze cos bylo w domu... szkoda ze juz papuzki nie ma, tak ja lubilem tylko troche brudzila czasem...
Ja mialam chomika, żółwia, koty i psy. Papuga i świnka morska to nie "za mojej kadencji", a za kadencji siostry była. Psów i kotów też było kilka. Ja najbardziej żałuje, że nie mam Diany, poprzedniej psinki, której zdjęcia umieściłam w temacie o fotografii.
Miśkq napisał:
To imię dałem mu na cześć mojej ulubionej bajki z dzieciństwa
ja podobnie, chociaż ani trochę nie był podobny do bajkowego Filemona.
Teraz mam Brajana.
Jasioolek, faktycznie jak na kota to dużo. Mój ma 4 lata, ale już go kilka razy odratowałam. Chorowity jest.
Administrator
Brajas to najbardziej rozmowny kot na swiecie... ale i tak wole moja Kikunie... (czyt. pies)
Administrator
jezeli chodzi o mnie to Forrest na kazdego szczeka wiec no... zreszta to ja go nazwalem wiec niech sobie nie pozwala... a Kika sie zrobila ostatno zarloczna i tyje i tyje co chwile...
Administrator
nie, ona jest stara dziewica...