Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Administrator
o tak, tak, tak tez bardzo lubie ten film... takze jeszcze lubie Fanatyka, My dzieci z dworca Zoo, Piekny umysl i wiele innych... ale Forrest zdecydowanie swietny film, lepszy od ksiazki ktora mnie znudzila po prostu, a mozna tam uslyszec Doorsow, Joplin, Lynyrdow i wiele innych swietnych zespolow i cytatow z zycia wzietych...
jasioolek napisał:
Chyba nie spotkałem się z osobą nie przepadającą za Forrestem. A dzieci z dworca zoo mnie nie urzekły, po prostu film do mnie nie przemówił, książki też nie ruszam...
Jeśli nie spotkałeś się z osobą przepadającą za Forrestem to musisz koniecznie spotkać się z moim bratem. Zna ten film na pamięć, oglądał go n razy. Potrafi opowiedzieć z dokładnymi szczegółami przy tym wczuwając się na maxa ( 2 in 1) normalnie nie trzeba oglądać filmu
Administrator
dzisiaj ogladalem Dziennik nimfomanki, ciekawy dramat oparty na autobiograficznej ksiazce... polecam film...
jasioolek napisał:
Linka, czytaj dokładnie.
![]()
Napisałem "z osobą NIE przepadającą"Też kocham ten film, w sensie.
oj no tak
Administrator
a wlasnie, jeszcze z filmow ktora bardzo lubie, a nawet moge powiedziec ze sie wzrusze to Szkola uczuc, uwielbiam ten film, a oszukac przeznaczenie tez bardoz lubie, wszystkie 4 ogladalem... Kod da Vinci i Anioly i demony takze ale jednak ksiazki sa o wiele, wiele lepsze... oczywiscei ten drugi juz lepiej zrobili ale wiele niestety istotnych rzeczy albo zmienili albo omineli... ale oczywiscie lepsze efekty specjalne juz....