Ruszmy to forum w końcu troszke... pomóżcie, logujcie sie i piszcie może nam sie uda...
Administrator
Kto jeszcze nie byl na tej stronie to zapraszam chyba ze z tej strony trafil na to forum :
http://dzemik.dbv.pl/
Bardzo podoba mi się ta strona (nie tylko przez to, że zajmujesz się nią Ty Kaczka ) między innymi przez szeroki wachlarz informacji na temat Ryśka i Dżemu. Każdy znajdzie coś dla siebie, jest wiele ciekawostek. Właśnie dzięki tej stronie odkryłam kilka ciekawych informacji na temat Dżemu i Ryśka (nie powiem co, bo aż wstyd się przyznać)
. SUPER, że strona powstała. Ukłony dla tych, którzy stworzyli to dzieło
Ostatnio edytowany przez linka (2009-10-25 19:21:10)
Administrator
za ogolny pomysl naleza sie Arturowi (R2) bo to on mnie zachecil, on postawil ta stronke, ja tylko informacje i ogolna szate, podziekowanie dla Tete i Inki za wywiady, podziekowania dla Kamali najwieksze, za wsparcie i pomoc jaka sie przysluzyla mi... troche stronka umarla no bo wiadomo, zadnych newsow nie dodamy, no bo nie ma takowych newsow niestety...
a przyznaj sie, co sie wywiedzialas? moge jeszcze dopoweidziec co chcesz, bo tam odnosnie samego dzemu cos mozna dopowiedziec nie tylko Ryska
a i jeszcze podziekowania dla Karoliny Riedel ktora wsparla Nasza strone... tak, tak jakbyscie nie wiedzieli sama Karolina byla na tej stronie i to dzieki Karolinie sa tam 2 zdjecia w galerii z nia...
Kaczka6661 napisał:
za ogolny pomysl naleza sie Arturowi (R2) bo to on mnie zachecil, on postawil ta stronke, ja tylko informacje i ogolna szate, podziekowanie dla Tete i Inki za wywiady, podziekowania dla Kamali najwieksze, za wsparcie i pomoc jaka sie przysluzyla mi... troche stronka umarla no bo wiadomo, zadnych newsow nie dodamy, no bo nie ma takowych newsow niestety...
a przyznaj sie, co sie wywiedzialas? moge jeszcze dopoweidziec co chcesz, bo tam odnosnie samego dzemu cos mozna dopowiedziec nie tylko Ryska
a i jeszcze podziekowania dla Karoliny Riedel ktora wsparla Nasza strone... tak, tak jakbyscie nie wiedzieli sama Karolina byla na tej stronie i to dzieki Karolinie sa tam 2 zdjecia w galerii z nia...
Dlatego piszem -
linka napisał:
SUPER, że strona powstała. Ukłony dla tych, którzy stworzyli to dzieło
na razie nie zdradzę czego nie widziałam, ale obiecuje, że z czasem się przyznam
Kaczka6661 napisał:
o a nad tym się zastanawiałam skąd macie zdjęcia Karoli z Rysiem. To już wiem
Ostatnio edytowany przez linka (2009-10-25 19:20:36)
Administrator
wszystkie zdjecia sa wrzucone za zgoda autorow, niestety udalo mi sie z p. Linderem wywiad zorganizowac ale co do zdjec to niestety mi ich nie przeslal a szkoda, czekalem dosc dlugo i sie nie doczekalem, najlepiej mi sei z Partyzantem gadalo, z p. Falinskim tez bardzo milo chociaz nie bylo latwo o wywiad, p. Winder super gosc, zawsze znalazl dla mnie czas, na kazdego maila mi odpisal... jeszcze przydaloby sie dojsc do Giera i Bastka ale to jest obawiam sie trudne, do Giera dostalem od kogos numer komorki ale wywiad przez telefon to tzeba miec pare setek na koncie niestety i dyktafon dosc sporawy w komorce zeby nie zgubic ani slowka...
Napiszę w tym temacie, skoro on dotyczy stronki, to może też dotyczyć forum.
Dzięki wszystkim, którzy tu wchodzą i co nieco piszą, ale zachęcam do tworzenia nowych tematów i rozkręcenia forum. Jeśli macie znajomych zainteresowanych taką muzyką i sprawami, o jakich tu była mowa, dajcie im linka, może wkręcą się tu do nas.